AnMichielsCircle.jpg

I am An Michiels, architect on a detour.

I write editorial contributions with a focus on design, interiors and architecture
+
I organise inspiration tours and events for architects and design professionals with dotsandplanes 

Creatieve tandem Elien en Mickael - blog bulthaup

Creatieve tandem Elien en Mickael - blog bulthaup

Niet in vakjes te vatten

Al meer dan 20 jaar spelen Elien Masschelein en Mickael Karkousse op elkaar in, zowel op het vlak van werk als leven. Hun keuzes zijn nooit voorspelbaar. Met een eclectische mix van onverwachte samenraapsels zetten ze hun eigen wereld neer. Ze zijn niet in vakjes te vatten en ontwikkelen ideeën en projecten die verschillende disciplines overschrijden. 

Eliens parcours startte in 2000 met een opleiding in mode- en textielontwerp. Later evolueerde ze op professioneel gebied naar een specialisatie in kleur- en trendforecasting voor de interieursector. Toch verdween haar liefde voor ontwerpen niet naar het achterplan. 

Mickael ging, met een korte omweg via productontwikkeling, voor een opleiding 3d multimediakunst. Vanaf 2000 werkte hij als frontman van GOOSE samen met de band naar hun doorbraak toe, die in 2006 volgde met de debuutplaat 'Bring it On'. Muziek nam de bovenhand voor Mickael, maar fotografie, grafiek en scenografie zijn nooit veraf om een nieuwe plaat of een optreden een gezicht te geven.

May 25th 2019
Full story in Dutch on the bulthaup belgium blog
Text: An Michiels
Photos: Thomas De Bruyne - cafeine

Sand Castle - Wallpaper* Magazine

Sand Castle - Wallpaper* Magazine

Tales of the unexpected - Élise Van Thuyne - AKT

Tales of the unexpected - Élise Van Thuyne - AKT