AnMichielsCircle.jpg

I am An Michiels, architect on a detour.

I write editorial contributions with a focus on design, interiors and architecture
+
I organise inspiration tours and events for architects and design professionals with dotsandplanes 

Achter de rode muren: de wereld van Jo en Annie - blog bulthaup

Achter de rode muren: de wereld van Jo en Annie - blog bulthaup

In het idyllische Drongen bij Gent, aan de kronkelende oevers van de oude Leie, ligt de verbouwde boerderij van Jo en Annie Van Damme - Daemers. Het koppel was 50 jaar geleden de spil achter het Van Damme team, een familiebedrijf pur sang, waarin ze hun passie voor interieur- en keukenontwerp konden uitleven. Het verhaal wordt vandaag door drie van hun vijf kinderen verdergezet, samen leiden ze het dealership van de bulthaup verkooppunten in Sint-Denijs Westrem en in Gent in goede banen.

Stap door de rode schuur en kom binnen in de wondere wereld van Jo en Annie. Een reeks losstaande volumes ogen heel doordacht en uitgepuurd, maar staan in directe conversatie met de omliggende natuur.

Full story blog bulthaup belgium
Tekst: An Michiels
Fotografie: Thomas De Bruyne - cafeine

De Meester Vliegen : kunst als compagnon - blog bulthaup

De Meester Vliegen : kunst als compagnon - blog bulthaup

Tallinn Inspiration Tour curated by dotsandplanes

Tallinn Inspiration Tour curated by dotsandplanes